EERLIJKE INFORMATIE WAAR DE LEZER IETS AAN HEEFT

Rob

IK BEN ERG BLIJ MET HET (DUURZAME!) RESULTAAT

Romy

“DE COACH VAN FIT.NL HEEFT MIJ GEHOLPEN OM GESTRUCTUREERDER EN BEWUSTER TE GAAN TRAINEN”

Sam

“MIJN BASIS KENNIS OVER SPORT EN VOEDING IS ENORM UITGEBREID”

Joska

sam online coaching reviewSam zegt: “De coach van FIT.nl heeft mij geholpen om gestructureerder en bewuster te gaan trainen”

Momenteel ben ik ongeveer 10 weken aan het trainen met hulp van de FIT-coaching. Daarvoor trainde ik al een jaar of twee erg wisselend. Ik had eigenlijk nooit een vast plan voor mijn trainingen en vond het ook lastig om dit te combineren met mijn andere sport (volleybal). Mede door deze onregelmatigheid en gebrek aan opbouw in mijn trainingen, vielen de resultaten tegen. Ik sport in de eerste instantie omdat ik mij daardoor sterk, fit en zelfverzekerder voel en omdat ik het leuk vind om steeds mijn grenzen te kunnen verleggen. Daarnaast wil ik graag een gespierd en strak lichaam hebben.
Hoe heb je het deze keer anders aangepakt?
Sam: Deze keer ben ik aan de slag gegaan met behulp van een schema, waarin ik per training bijhoudt hoe zwaar een oefening is om zo geleidelijk de intensiteit op te voeren. Ook heb ik mijn voeding dit keer beter bijgehouden en daarin ook rekening gehouden met de juiste verhouding van macro’s.
Hoe heeft jou coach je daarmee geholpen?
De coach van FIT.nl heeft mij geholpen om gestructureerder en bewuster te gaan trainen en mijn voeding hierop aan te leren passen. Een sterk punt daarbij vind ik dan ook dat je gevraagd wordt om mee te denken, wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu zelf ook kritischer naar mijn trainingen kijk. Ook als je training of resultaat een keer tegenvalt, word je op een positieve manier ontvangen en wordt er besproken of er iets moet worden veranderd.
Heb je het gevoel dat je nu meer zelfstandig je doelen kunt bereiken?
Sam: Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik een veel voldaner gevoel heb na iedere training en inzicht heb in mijn eigen vooruitgang, wat weer extra motiveert. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar heb nu wel meer tools en vertrouwen om steeds weer een stapje in de goede richting te gaan.

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

review online coaching

Dwayne zegt: “Ik haalde meer uit mijn voeding en training”

Ik wou altijd al meer uit mijn training en voeding halen. Door wat kleine tips en feedback van coach Jeroen wist ik mijn vetpercentage te verlagen. Soms heb je net even dat kleine zetje of advies nodig om je doel te bereiken.”

⭐️⭐️⭐️⭐️

Joska zegt: “Mijn basis kennis over sport en voeding is enorm uitgebreid”

“Ik ben sinds het begin van de FIT methode (vorig jaar augustus) al behoorlijk veel in spiermassa aangekomen en vetpercentage dus ook weten te verlagen. Daar heb ik dus zeker mijn doel in bereikt. Mijn doel is nog wel steeds om mijn spiermassa verder uit te bouwen en sneller te worden met hardlopen.

Ik ben erg blij met alle kennis die ik heb opgedaan via de FIT methode. Ik ben zelf goed in staat om een goed schema op te bouwen en om mijn voeding ook redelijk richting te geven. Mijn basis kennis over sport en voeding is enorm uitgebreid en dat heeft ook al hele mooie resultaten opgeleverd.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jasmijn review online coaching

Mood42day.nl zegt: “Dit is alles bij elkaar”

“Omdat ik momenteel niet echt specifieke fysieke doelen heb en mij gewoon lekker wil voelen, gebruik ik het boek als een soort woordenboek. … Dit alles bij elkaar, maakt mij enthousiast over De Fit Methode en ik kan dit boek zeker aanbevelen!”

Lees haar hele review

rob review online coaching

Rob zegt: “Eerlijke informatie waar de lezer iets aan heeft.”

Rob zegt over de FIT methode: “Er wordt niet meegegaan met hypes en bro-science. De informatie is gebaseerd op wat onderzoeken laten zien en indien nodig is er gepaste terughoudendheid. Eerlijke informatie waar de lezer iets aan heeft. Met plezier ga ik het verder lezen!”

⭐️⭐️⭐️⭐️

review online coaching

Teodor zegt: “Mijn doel bereikt”

“Met slechts 2 uren training per week en een goed eetpatroon zou ik mezelf wel even helemaal droogtrainen. Van nauwelijks 2 echte pull-ups binnen 2 maanden naar 10 keer vanuit volledig uitgestrekte vorm optrekken; het is gelukt. De FIT Methode gaf mij de belangrijkste voedings- en trainingstips en de FIT-app hielp me om structuur aan te brengen in mijn voedingspatroon.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jasmijn review online coaching

Mood42day.nl zegt: “Dit is alles bij elkaar”

“Omdat ik momenteel niet echt specifieke fysieke doelen heb en mij gewoon lekker wil voelen, gebruik ik het boek als een soort woordenboek. … Dit alles bij elkaar, maakt mij enthousiast over De Fit Methode en ik kan dit boek zeker aanbevelen!”

Lees haar hele review

bert review online coaching

Bart zegt: “ideale start voor beginnende sporters “

Dit boek is de ideale start voor beginnende sporters om basiskennis te krijgen wat er voor nodig is om fit te zijn. Ook gevorderde of ervaren sporters kunnen nog genoeg leren van de FIT methode. Ook met mijn jaren aan ervaring, vind ik elke keer weer nieuwe weetjes in dit boek die ik alweer vergeten was.

Alle informatie is goed onderbouwd en er zit veel onderzoek achter, toch is het uiterst begrijpbaar opgeschreven.

Kortom een aanrader als cadeau voor iedereen in je omgeving die fit wil worden of natuurlijk jezelf 😉 ”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jur review online coaching

Jurn zegt: “Word je eigen personal trainer”

“Ik heb de FIT Methode aangeschaft als naslagwerk. Veel informatie die er instaat was bij mij al bekend, maar nu heb ik het als een mooie bundel in mijn kast staan. Af en toe grijp ik erop terug om bepaalde dingen qua voeding te controleren. Daarnaast heeft het hoofdstuk over mindset bijgedragen aan het duidelijk formuleren van mijn doelstellingen. Dit heeft mijn trainer/coach van de sportschool goed kunnen gebruiken in het opstellen van mijn trainingsschema’s. Deze voldoen precies aan mijn verwachtingen en zijn steeds precies op niveau van wat ik kan en wil.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ayse review online coachingAyse zegt: “FIT online coaching is geen coaching voor drie maanden, maar voor een heel leven.”

“Ik heb de coaches van FIT benaderd toen een bruiloft in zicht kwam. Ik wilde afvallen en beter in mijn vel zitten. Voordat ik met de coaching begon lukte het mij niet om een gezond evenwicht te vinden tussen voeding en beweging. Ik bewoog voldoende, maar viel niet af. Ik heb vele diëten geprobeerd, maar behaalde het gewenste resultaat niet. Ik nam eet- en trainingsschema’s 1 op 1 over. Dit werkte niet omdat het niet bij afgestemd was op mijn leefstijl en daarom niet vol te houden is op de lange termijn. Met de FIT Methode en coaching van Neeke is dit anders. Na een paar maanden coaching heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen levensstijl en weet gezondere keuzes te maken. Ik heb nu het gevoel dat ik mijn doelen kan bereiken. Door de coaching heb ik geleerd hoe ik verantwoorde maaltijden kan samenstellen. Ik weet nu welke producten eiwitrijk zijn en welke keuzes binnen een lactosevrij eetpatroon passen. Verder kan ik nu mijn eigen sportschema’s maken en deze aanpassen als ik het druk heb.

Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven. Voor mij is FIT online coaching geen coaching voor drie maanden, maar voor een heel leven. De opgedane kennis neem je namelijk altijd met je mee.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

marloes review online coaching

Optimavita.nl zegt: “Een uniek concept”

Ik vind het een uniek concept, echt een aanvulling op de vele dieetboeken die al bestaan. Ik zou dit eigenlijk ook niet als dieetboek bestickeren, het is meer een coaching naar een gezondere leefstijl!

Lees haar hele review

romy review online coaching

Romy zegt: “Ik ben heel goed begeleid door FIT.nl “

Sinds een lange tijd was ik ontevreden met mijn levensstijl. Ik heb altijd fanatiek gesport maar toen ik mijn master studie begon besloot ik te stoppen met het vele trainen. De balans tussen eten en genoeg sporten en mijn motivatie raakte ik kwijt en kwam in een korte tijd veel aan. Ik ben heel goed begeleid door FIT.nl naar een steady eet- en sportpatroon. Er werd goed naar me geluisterd en ik leerde zelf heldere doelen te stellen, en meer bewust te zijn van wat ik deed. Dat iemand je niet zegt wat je moet doen maar kijkt wat je wil bereiken en nodig hebt was precies wat voor mij belangrijk bleek te zijn. Ik ben erg blij met het (duurzame!) resultaat.

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

caroline online coaching review

Caroline zegt: “Mijn basis kennis over sport en voeding is enorm uitgebreid”

“Mij was de kennis van voeding al aanwezig, maar ik vond de app van FIT heel fijn. Ik kon alles invullen bijhouden. Daarnaast heeft mijn coach tips gegeven qua sporten. Ik kon de oefening in de sportschool doen, maar ook thuis. Ik wou voornamelijk meer spiermassa erbij krijgen en dat is zeker gelukt dankzij de persoonlijke hulp van Neeke. Ik ga zo verder!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dehippevega review online coaching

De hippe vegetarier: “Het is een duidelijke en zeer uitgebreide methode”

“Je vindt hier belangrijke informatie om het maximale uit je leefstijl te halen. Het is een duidelijke en zeer uitgebreide methode, waarmee je je persoonlijke doel kunt behalen als je hier echt voor gaat.”

Lees haar hele review

review marten online coaching

Marten zegt: “Wat een heerlijk naslagwerk”

“Wat een heerlijk naslagwerk! Vrijwel alle aspecten van gezond zijn/worden passeren de revue. Een mooi boek over voeding, fitness maar ook de uitdagingen aangaan waar veel zichzelf-op-de-borst-kloppende methode’s nauwelijks iets over reppen: de motivatie-dip. Ik zie het meer als een handleiding waar je zo af en toe op terug kunt vallen als je inspiratie, tips of tools nodig hebt, in plaats van een halsstarrige, weinig realistisch bewind wat veel ‘methode’s’ daadwerkelijk zijn. En dan ook nog eens goed onderbouwd! Geen bro-science, maar gewoon heldere info. Hopelijk wordt de tweede druk nog beter!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rene review

Rene zegt: “Super goed geholpen”

“Ik las altijd ontzettend veel over afvallen en fitness, maar kwam nooit tot een eenduidig plan. De puzzelstukjes leken nooit bij elkaar te passen. Dankzij Erik van FIT.nl is het me dan toch gelukt. Door de uitgebreide kennis, adviezen en motiverende skype gesprekken heeft hij me met zijn helikopterview ontzettend geholpen.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kayleigh zegt: “alle informatie die je maar nodig kan hebben”

“Dat lijkt veel, maar het boek heeft een groot lettertype en leest enorm lekker weg. Door alle illustraties is ook alles wat wordt uitgelegd een stuk duidelijker! In de eerste bladzijdes wordt duidelijk hoe je een fitplan opstelt en hoe je kunt starten.”

Lees haar hele review

Kies een plan dat bij jou past

 • 249
  Eenmalig
 • 1 maand trial plan
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Het boek de FIT Methode
  • Personal coach via Skype en FIT Methode-app
  • Antwoord op al je vragen
 • 149
  per maand
 • 3 maanden plan
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Het boek de FIT Methode
  • Personal coach via Skype en FIT Methode-app
  • Antwoord op al je vragen
  • Maandelijks opzegbaar (na 3 maanden)
 • 99
  per maand
 • 6 maanden plan
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Het boek de FIT Methode
  • Personal coach via Skype en FIT Methode-app
  • Antwoord op al je vragen
  • Maandelijks opzegbaar (na 6 maanden)