Image Alt

Contact

Kom in contact met een van onze coaches

Adres

FIT.nl
Europaweg 8
9723AS Groningen
Nederland

Tel

050 211 1871

E-mail

coaching@fit.nl

Heb jij nog vragen of wil je zeker weten of online coaching van FIT.nl iets voor jou is? Mail ons jouw vraag en kom in contact met een van onze coaches.

Contactformulier
Vragen?

veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over online coaching van FIT.nl? Kijk of jouw vraag hieronder beantwoord wordt.
Voor wie is online coaching van FIT.nl bedoeld?

Online coaching is geschikt voor mensen die meer uit zichzelf willen halen. Dit betekent dat we je helpen met je voeding, training en mindset. Iedereen vanaf 18 jaar kunnen we helpen. Met uitzondering van mensen met bepaalde medische afwijking.

Zit ik vast aan een contract?

Bij online coaching heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 pakketten. Pakket 1 eindigt na 1 maand. Pakket 2 en 3 duren respectievelijk 3 en 6 maanden en geven je na afloop de keuze om het maandelijks door te laten lopen.

Bereik ik gegarandeerd mijn doelen?

Wij beloven geen resultaat. We kunnen je alleen zo goed mogelijk helpen met je persoonlijke doelen. Ons team staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Daarom beloven we niks. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk dan eens de klantervaringen.

Krijg ik 1 of meerdere coaches?

Je krijgt 1 coach aangewezen die je tijdens het traject helpt. Ons team overlegt wel elke maand om te kijken of we elkaar kunnen ondersteunen. Mocht je een vraag aan een andere coach willen stellen, dan kan dat natuurlijk. Het beste is om in dat geval een berichtje in de FIT Methode-app te sturen

Hoe kom ik in contact met mijn coach?

Na de aanschaf vragen we je een intakeformulier in te vullen. Vervolgens neemt een van onze coaches contact met je op en start je in de nieuwe groep. Elke maand start weer een nieuwe groep met coaching. Het contact loopt vervolgens via Skype, de app en/of e-mail.

Kan ik het combineren met andere sporten?

Zeker! We passen je schema zo aan dat het past bij je andere sporten.

Krijg ik begeleiding in de sportschool?

Online coaching vindt alleen online plaats. Je kunt ons wel filmpjes sturen van je oefeningen zodat we mee kunnen kijken en advies kunnen geven over je uitvoering.

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit ligt helemaal aan wat jij wilt. We passen het schema zo aan dat jij maximaal resultaat haalt uit jouw tijd.

Worden er nog andere kosten in rekening gebracht?

De kosten in het prijsoverzicht hierboven zijn de enige kosten die we in rekening brengen. Meer niet!

Mocht je wel 1 op 1 begeleiding in de sportschool willen, dan kan dat. Ons team is te boeken voor trainingen, lezingen en 1 op 1 fysieke coaching.

FIT-socials